Broșe indiferent de ocazie: Când și cum poți purta o broșă elegantă

Există atât de multe moduri sofisticate și jucăușe de a purta broșe  și cu toate acestea, ele sunt considerate accesorii demodate sau irelevante. Totuși, broșa este unul dintre cele mai versatile și jucăușe accesorii. Spre deosebire de coliere care se poartă doar în jurul gâtului, ceasuri care vor sta mereu pe încheietura mâinii sau curele care îți vor înconjura mereu talia, broșele pot fi plasate strategic oriunde pe ținutele noastre pentru a le oferi acestora un plus de personalitate.
O broșă adăugată ținutei tale îi va da acesteia un aer sofisticat și te va face să ieși cu siguranță în evidență. Fiecare femeie ar trebui să aibă mai multe broșe în colecție pentru a le putea asorta la diferite ținute.

Partea bună este că broșele se găsesc într-o multitudine de modele, forme, culori și configurații diferite, ceea ce înseamnă că există cel puțin una pe placul fiecărei persoane. Dacă ai în garderobă rochii sau ținute în culori puternice, broșele te pot ajuta să le oferi un aer elegant.
Totuși, câteva aspecte sunt importante de luat în considerare înainte de a atașa o broșă ținutei tale:
– culoarea raportată la celelalte accesorii și la îmbrăcăminte;
– dimensiunea broșei pentru a nu afecta aspectul general;
– stilul broșei pentru a te asigura că această vine în completarea ținutei;
– tema broșei pentru a fi sigură că se potrivește ocaziei.

Când poți adăuga o broșă ținutei tale pentru a îi oferi un plus de stil și eleganță?

1. La petrecerea de cununie


Ținutele alese pentru o petrecere care să celebreze un asemenea eveniment, ar trebuie să fie speciale, iar o broșă aleasă cu grijă poate da sens ținutei tale. Poți opta pentru una cu flori, pene, perle sau cristale.
Dacă ești chiar tu mireasă, poți alege să îți asortezi broșă cu buchetul de flori.

2. La birou


Timpul petrecut la locul de muncă reprezintă un timp departe de cei dragi, iar o broșă care să aibă o legătură cu cineva drag poate fi alegerea ideală atâta timp cât se asortează ținutei office, dacă se impune una. Bineînțeles că cineva drag poate înseamnă și animalul de companie și poți alege o broșă cu o tematică drăgălașă.

3. La petrecerea de Crăciun


O broșă festivă te aduce parcă mai aproape de spiritul sărbătorilor și poate completa cu succes ținuta pentru petrecerea de Crăciun sau pentru o zi festivă în familie. Desigur, dacă faci parte din categoria celor care se gândesc deja la Crăciun imediat ce trece Halloween-ul, poți să-ți înfrumusețezi ținutele lunii decembrie cu broșe cu tematică specifică.

4. La prima întâlnire


Prima impresie contează întotdeauna, așa că dacă vrei să ieși în evidență și să-i arăți că ești atentă la detalii, accesorizează-ți ținuta cu o broșă elegantă. Nu doar că îi vei arată că ești o persoană cochetă, dar îi vei întipări în minte imaginea de „fata aceea draguță cu broșă specială”.

5. La un business lunch


La fel ca și în cazul primei întâlniri, o întâlnire de afaceri necesită o atenție deosebită asupra ținutei, motiv pentru care o broșă care să se asorteze outfit-ului tău și care să îi ofere un aer special este o alegere inspirată.

Nu doar motivele pentru care alegi să asortezi o broșă ținutelor tale sunt importante, ci și felul în care o faci. Iată, deci, cum poți purta o broșă, în combinații inedite:

1. Ca accesoriu pentru eșarfă, mănuși sau pălărie

Unele accesorii se pot transforma sau pot fi scoase în evidență cu ajutorul altor accesorii. Chiar dacă pălăriile, eșarfele sau mănușile sunt accesorii minunate în sine, ele pot căpăta un aspect special cu ajutorul broșelor. Fixează o broșă pe manșeta mănușilor, pe partea laterală a pălăriei sau pe eșarfa preferată pentru un aspect plin de farmec.

2. Ca accesoriu pentru rochia de seară

O rochie simplă, neagră poate fi accesorizată rapid cu o broșă elegantă și astfel poți deveni o apariție remarcabilă. În funcție de mărimea broșei și forma rochiei poți alege să fixezi broșă în zona taliei, pe unul sau ambii umeri dacă este posibil sau în „V-ul” decolteului.

3. Ca accesoriu pentru păr

Broșa poate fi folosită cu succes pe post de clamă și poate fi integrată atât în ținutele casual-chic, de zi cu zi, cât și în ținutele de seară. Modelele de broșe de dimensiuni mici se vor potrivi cel mai bine unui look casual, iar cele de mari dimensiuni vor fi mai potrivite evenimentelor formale.

4. Ca accesoriu pentru încălțăminte

Probabil nu te-ai fi gândit să folosești broșă pe o pereche de cizme sau pantofi, însă ar trebui să iei în considerare prinderea uneia pe limba pantofilor sau pe parte laterală a unei perechi de cizme pentru un aspect inedit.

5. Ca accesoriu pentru blugi

Cu siguranță ai o pereche de jeanși pe care o adori și din care nu ai vrea să ieși cu zilele. Poți trișa câteva zile și te poți bucura de perechea ta de blugi preferată decorata cu o broșă inedită. Pentru un look mai office, poți opta pentru o broșă din argint, o cămașă albă și o pereche de pantofi cu toc.

Acum că ai aflat când și cum poți purta broșele preferate, nu-ți rămâne decât să te joci cu aceste accesorii deosebite și să le poți așa cum simți că te reprezintă. Suntem siguri că te vei face remarcată și că vei lăsa impresia de persoană cu bun gust, atentă la detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *