Colorează-ți toamna cu eșarfe din mătase: 5 modele must-have în garderobă

Colorează-ți toamna cu eșarfe din mătase: 5 modele must-have în garderobă

Lungă ca un șal sau micuță stil batic, cu imprimeuri sau într-o nuanță aprinsă, eșarfa îți definește stilul ținutei de toamnă și o transformă într-o bijuterie textilă dacă știi să o porți creativ. Modele de eșarfe există din belșug, însă pentru toamnă, când melancolia pare să ne acapareze tot mai mult, eșarfele colorate sunt alegerea perfectă. 

Chiar dacă vântul și primele picături de ploaie ne determină să alegem confortul și căldura în locul modei și stilului, este de înțeles, mai ales atunci când vorbim de o piesă vestimentară importantă. Dar, cu ajutorul unei eșarfe colorate poți aduce un suflu nou ținutei de toamnă și chiar îți poți revigora starea de spirit. 

Alege eșarfe din mătase, dacă ținuta ta este una elegantă și rafinată, pentru birou sau pentru un eveniment, și alege eșarfe colorate, cu imprimeuri vesele, din bumbac, pentru ținuta casual de toamnă care are nevoie de un vibe pozitiv. Pentru că și toamna poți fi cochetă și elegantă, am făcut o selecție de eșarfe din mătase în nuanțe delicioase și revigorante pe care le poți alege în zile reci sau ploioase pentru a-ți ridica moralul și pentru a mai înveseli atmosfera de afară.

1. Eșarfa din mătase animal print pentru a încălzi frigul toamnei

Imprimeul animal este deja un clasic în modă care pare să nu părăsească podiumurile de modă din niciun sezon. Toamna, când frigul ne face să renunțăm la culorile vesele și materialele diafane în favoarea hainelor groase și închise pentru a atrage căldura soarelui, animal print e menită să mai încălzească puțin din frigul toamnei și garantat să scoată ținuta din anonimat. O eșarfă din mătase animal print, purtată alături de un palton de toamnă maro sau negru, va exprima feminitate, eleganță, dar și îndrăzneală.

2. Eșarfa din mătase fuchsia cu floricele, fără pauză de la feminitate

Cine spune că atunci când este frig afară trebuie să iei o pauză de la feminitate se înșeală. Iar acest lucru nu înseamnă că trebuie să ne menținem în garderobă piesele vestimentare sumare din timpul verii, dimpotrivă. Feminitatea înseamnă atitudine, culoare, și chiar materiale diafane precum mătasea specifică verii, pe care o poți purta cu ajutorul unei eșarfe din mătase colorate.

Culoarea fuchsia este puternică și arată extrem de bine cu nuanțele neutre de toamnă: maro, bej, camel, negru, cu care intră în contrast. Așadar, propunerea noastră pentru toamna aceasta, este o eșarfă mătase fuchsia cu floricele care îți va îndulci frigul și-ți va însenina zilele mohorâte.

3. Eșarfa din mătase albastră, azurul cerului în ținuta de toamnă

Unul dintre lucrurile de care ne este dor în sezonul rece este cerul senin de vară. Ploile și zilele scurte și reci ne induc starea de melancolie și apăsare pe care o simțim la început de toamnă. De ce să nu-i faci față cu un accesoriu de toamnă care te va ajuta să fii și în tendințe, dar îți va ține de cald în zilele cu vânt puternic.

O eșarfă din mătase albastru azur este o alegere ideală atunci când vrei ca apariția ta să nu treacă neobservată. Asortată la o rochie tricotată casual sau la un sacou office, eșarfa albastră ca cerul de vară îți va însenina zilele reci de toamnă. Albastru este o culoare vibrantă, ce exprimă dinamism și încredere, indiferent că te îmbraci monocrom în negru sau optezi pentru clasicul maro, cu o eșarfă albastră ținuta ta va fi mai veselă și mai vibrantă. 

4. Eșarfa din mătase verde cu flori, efervescența unei limonade cu mentă

Favoritul incontestabil al ținutei de toamnă este paltonul, negru, gri sau maro. Așa că dă-i o notă de optimism cu o eșarfă din mătase verde cu flori mici, tip șal. Este o culoare veselă, efervescentă, asemeni unei limonade cu mentă din timpul verii. Îndrăznește ca toamna ta să fie diferită și adu o picătură din prosmețimea verii în ținuta de toamnă cu ajutorul unui accesoriu de impact. O poți purta la rochie formală de birou ca notă de accent sau la o ținută casul cu jeans și geacă din denim. 

Colorează-ți toamna cu eșarfe din mătase: 5 modele must-have în garderobă

5. Eșarfă din mătase mov, sursa zâmbetului în zilele ploioase

Nu trebuie să fie soare ca să poți purta culorile, ci ele vor fi sursa zâmbetului tău în zilele ploioase dacă alegi accesoriile potrivite. Poți sparge monocromia cu o eșarfă din mătase mov desprinsă parcă din culorile curcubeului. Nu-i așa că tabloul toamnei pare că se schimbă și atmosfera sumbră lasă locului unei imagini plăcute, cu un aer fresh, care te duce cu gândul la florile din natură?

Nuanțele hainelor de toamnă sunt în general închise și neutre și este un lucru bun pentru că se știe cu atrag mai ușor razele soarelui și încălzesc corpul. Dar, acest lucru nu înseamnă că ținuta de toamnă trebuie să fie subră și mohorâtă. Încercați să prindeți razele soarelui în culori optimiste cu ajutorul accesoriilor colorate, iar eșarfele din mătase vă pot fi de mare ajutor. 

Pentru un look perfect în sezonul de toamnă, adăugați puțină atingere rebelă cu eșarfe colorate din mătase de la Meli Melo. Toamna nu mai este demult un sezon plictistor, dimpotrivă dacă vei purta culorile potrivite, te vei simți mai puternică, mai plină de viață, mai feminină. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *