Cum poți obține coafuri moderne cu ajutorul accesoriilor de păr?

A good hair day cred că e visul oricărei femei, însă, din păcate, acest lucru nu se întâmplă foarte des și cu atât mai mult atunci când ai o întâlnire business sau un eveniment planificat. Ați observat că parcă fix atunci părul nu vrea să se așeze nicicum? Partea bună este că există o soluție pentru fiecare problemă, iar în cazul acesta este vorba de coafura potrivită și accesorii păr care să o scoată în evidență și să îi confere un aer ultramodern.

Agrafele de diferite forme și culori și bentițele au revenit la modă și se folosesc cu succes în realizarea coafurilor moderne. Clemele de păr se găsesc în atât de multe stiluri, cu perle false, cuvinte, fundițe, forme geometrice, încât pot fi incluse cu succes în orice tip de coafură indiferent dacă ai părul scurt, creț sau pur și simplu vrei să-ți aranjezi bretonul într-un mod inedit.

Iată ce accesorii de păr poți să folosești pentru a obține coafuri moderne care să te scoată în evidență, fie că e vorba de un eveniment sau de o simplă ieșire în oraș:

1. Bentițe

Chiar dacă îți sună ca accesoriu pentru fetițe, trebuie să știi că bentițele s-au schimbat foarte mult de-a lungul timpului și sunt în prezent un accesoriu statement deosebit, îndrăgit de fashioniste. Sunt ideale atât pentru ieșirile în oraș, cât și pentru evenimente speciale și le poți folosi cu succes chiar dacă ai părul lung sau scurt, drept sau cârlionțat.

Găsești atât de multe modele de bentițe încât le poți asorta cu ușurință la stilul vestimentar și te poți juca cu coafurile fără să depui un efort prea mare.

Bentițele se potrivesc foarte bine cu ținutele chic. Există diverse opțiuni în ceea ce privește țesăturile, însă cele mai îndrăgite sunt cele de catifea. Lasă-ți părul desprins, drept sau fă-ți câteva bucle lejere sau prinde-l într-un coc dezordonat, adaugă o bentiță neagră sau una în aceeași culoare cu rochia sau puloverul și ești gata pentru o nouă zi.

Bentițele cu perle sunt și ele la mare căutare, în special pentru ținutele de seară și evenimente speciale. După cum știi, perlele sunt piese atemporale și pentru o ținută elegantă sunt cea mai potrivită alegere, atât în materie de bijuterii, cât și că accesorii elegante pentru păr.
Dacă ai un eveniment special sau ești chiar mireasă alege o bentiță delicată din perle. O poți include într-o coafură romantică, cu bucle, într-una elegantă pe bază de coc sau una bazată pe împletituri simple și franceze.

2. Agrafe

Dacă până acum ceva vreme, agrafele reprezentau doar accesoriile folosite pentru a fixa părul în coafuri interesante, în prezent sunt folosite că accesorii-bijuterii pentru păr, regasindu-se în modele diverse.

Poți obține o coafura elegantă și relaxată, ondulându-ți ușor părul, alternând direcție buclelor și apoi să-l prinzi la spate cu câteva agrafe, formând diverse modele cu ajutorul acestora.

Pentru a obține o coafura simplă, dar în același timp elegantă pentru o ocazie specială, îndreaptă-ți părul, și aplică apoi agrafe orizontal, în linie dreaptă sau formând diverse modele.

O altă modalitate de a înfrumuseța o coafură elegantă, romantică este să folosești agrafe decorative cu perle sau flori.

3. Clești de păr

Deși poate părea un accesoriu demodat, cleștele de păr poate da coafurii tale un aer modern. O banală coadă prinsă la spate cu un clește de păr poate schimba total aspectul coafurii.

Poți alege să combini mai mulți clești de păr de mici dimensiuni și să-i prinzi printre buclele lejere,  creând o coafura romantică.

4. Pieptene pentru păr

Pieptenele decorativ este un accesoriu chic cu care poți realiza diferite coafuri elegante. Datorită faptului că se găsește în diferite forme, culori și materiale, pieptenele pentru păr nu este doar un simplu accesoriu de prins parul, ci unul foarte decorativ.

Îl poți folosi într-o coafură cu părul într-o parte sau pentru a înfrumuseța sau scoate în evidență anumite cocuri sau coafuri moderne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *