Tic tac, tic tac: E timpul să-ți accesorizezi ținuta cu ceasuri de damă Fossil

ceasuri dama fossil

Când te-ai simțit ultima oară specială, îmbrăcată într-o ținută care a atras complimentele ca un magnet? Pentru că noi credem că o ținută perfectă nu este completă fără un accesoriu deosebit, de data aceasta ne vom opri asupra ceasurilor. Dar, să știi că nu ne-am propus să oprim timpul în loc, ci doar să te ajutăm să alegi ceasurile preferate pentru ca ținuta ta să capete atitudinea și personalitatea care te caracterizează. 

Ceasul este un accesoriu special care completează orice tip de ținută, indiferent că vorbim de stilul elegant, urban chic, office sau sport. Ținutele pentru evenimente speciale cer modele sofisticate, ținutelor casual li se potrivesc ceasurile ușor de purtat, iar stilului office îi merg la fix ceasurile de inspirație masculină. Pentru că sunt în mare trend, de data aceasta vom vorbi despre unul dintre cel mai căutat brand de ceasuri de damă: Fossil.   

Am facut pentru tine câteva propuneri de ținute din diverse stiluri și o selecție superbă de ceasuri damă Fossil, pentru a alege preferatul din cele de mai jos:

Ceasuri damă Fossil cu cristale strălucitoare pentru ținuta sofisticată

Una dintre presupunerile greșite legate de ținuta sofisticată este aceea că ai nevoie de un buget generos. Nimic mai greșit, îți vom spune noi. Secretul constă în alegerea unor piese vestimentare din materiale de bună calitate, ceva mai elegante, de preferat în nuanțe neutre, dar cu un accesoriu statement, care va face diferența.

O apariție lipsită de culori stridente este mult mai rafinată, plus că te scutește de teama de ridicol, că nu ai asortat corect, că este totul mult prea încărcat și obositor. Dar, pentru că o astfel de ținută are nevoie de acel element de impact care să-i dea nota sofisticată, purtarea unui ceas cu cristale strălucitoare se va dovedi a fi cea mai inspirată alegere. 

ceasuri dama fossil

Recomandările noastre sunt ceas Fossil Karli, cu brățară metalică auriu roz din oțel inoxidabil și cristale încrustate atât pe carcasă, cât și în interiorul brățării, și ceas Festina Mademoiselle, cu brățară metalică argintie și cadran încrustat integral în cristale strălucitoare. 

Ceasuri damă Fossil cu linii masculine pentru ținuta office

Versatilitatea ținutei office feminine este incredibilă, deoarece îți oferă posibilitatea accesorizării pieselor vestimentare în moduri variate. Cămășile pot fi mai mult decât obiectele pe care le porți la birou dacă le accesorizezi cu ceasuri damă deosebite.

O cămașă simplă albă cu mânecă lungă, va arăta complet diferit, dacă la încheietura mâinii stângi vei purta un ceas damă Fossil Modern Courier cu mecanism quartz și un design ușor masculin cu cadran cu cifre romane, care inspiră putere și încredere în tine. De asemenea, dacă vrei să dai puțină strălucire plictisitorului gri, culoarea specifică în multe ținute office, îl poți combina cu un ceas damă Fossil Laney cu brățară argintie, realizată din oțel inoxidabil.  

ceasuri dama fossil

Indiferent că alegi un look mai conservator sau dimpotrivă unul mai creativ, ținuta office trebuie să inspire profesionalism, dar totodată să exprime și personalitatea ta. 

Ceasuri damă Fossil cu design chic pentru ținuta urban chic

Moda urban chic înseamnă o combinație între stilul casual și cel elegant, cu elemente moderne, tinerești și confortabile. Principiul de bază al stilului urban chic este comoditatea şi factorul chic, inedit, exotic chiar, care trebuie neapărat să se regăsească în vestimentaţia ta. Urban este un termen folosit pentru a sugera lucruri confortabile, dar cosmopolite, în timp ce chic este un cuvânt franţuzesc, care, a ajuns să fie asociat cu ideea de stil, de exclusiv, de sofisticat. 

Așadar, dacă te simți bine în jeanși și pantofi sport, tricou și hanorac, este absolut perfect pentru stilul urban, dar adaugă un element care va face diferența, care îți va scoate întotdeauna ținuta din anonimat. Un element chic poate fi un ceas, însă nu orice tip de ceas, ci unul cu elemente deosebite care să-l facă remarcat de la prima vedere.

Recomandările noastre sunt aceste două ceasuri damă Fossil deoarece au un design clasic, dar suficient de interesant pentru a-ti completa ținuta urban chic: Smartwatch Fossil, cu un cadran rotund și o curea fină din silicon, pentru un power look, cât și acest ceas Fossil Jacqueline, cu brățară metalică din oțel inoxidabil auriu roz și un design unic în interiorul cadranului, ochi clipitori metalici.

ceasuri dama fossil

Dacă îți alegi ceasul corect, acesta poate fi în acelasi timp un accesoriu nelipsit și o bijuterie extraordinară care îți schimbă radical ținuta. Dar, nu uita că orice tip de ceas, ca orice alt accesoriu, trebuie să fie potrivit atât ținutei, cât și încheieturii mâinii. Un ceas cu o curea largă  sau un cadran foarte mare va arăta neglijent pe o mână mică, în timp ce un ceas mic pe o încheietură groasă, va arăta extrem de neplăcut. 

De asemenea, una dintre regulile de aur când vine vorba de purtarea ceasurilor este alegerea unui simplu accesoriu, mai ales dacă acesta are un model sofisticat. Nu îți umple mâna cu diverse modele de brățări iar între ele un ceas. Va fi inestetic și probabil îți va produce și un disconfort în activitățile pe care le vei face.

O femeie interesată de stilul vestimentar și mereu în pas cu tendințele, va ține cont de cele mai trendy modele de ceasuri damă Fossil, deoarece este unul dintre cele mai cunoscute și mai reprezentative branduri americane de ceasuri de mână, recunoscute pentru eleganța și desăvârșita precizie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *