Ținute de Primăvară: 5 Moduri în care poți Accesoriza o Eșarfă

Cum porți eșarfa în sezonul de primăvară? Dacă răspunsul la întrebare este „în jurul gâtului, bineînțeles” sau chiar „Ce eșarfă? Am depozitat-o cu majoritatea lucrurilor de iarnă.” – atunci, evident, nu ai acordat o atenție suficientă tendințelor, în care se menționează clar că primăvara este sezonul oficial al eșarfelor.

În plus, o simplă purtare în jurul gâtului face eșarfa să devină un accesoriu banal, nepus cu adevărat în valoare. O eșarfă nu este un simplu accesoriu care ține de cald, ci este o piesa extrem de versatilă. Ea înfrumusețează ținuta, o completează și chiar îi schimbă aspectul în totalitate. Indiferent că vorbim despre eșarfele din mătase, din bumbac sau lână nu există o singură modalitate în care pot fi purtate astfel încât să nu schimbe întreg aspectul ținutei. Eșarfele pe post de curele, înfășurate în jurul cozii de cal sau chiar purtate în jurul gleznelor sunt printre modalitățile preferate de a le expune în anul 2021.

Eșarfa este un accesoriu nu doar necesar, ci reprezintă un must have al garderobei în orice anotimp. Așadar, iată câteva modalități în care poți accesoriza eșarfele în ținutele de primăvară.

1. Eșarfa purtată ca vestă

O eșarfă purtată pe post de vestă este o idee fabuloasă care poate schimba întreg aspectul ținutei. Vesta făcută dintr-o eșarfă este ușoară și lejeră, ceea ce o face perfectă pentru sezonul de primăvară. Poate fi purtată ca o vestă tradițională înfrumusețând o ținută office sau una casual, de weekend. Dacă vrei să lași laturile libere, o poți purta fie așa, peste umeri și o poți prinde cu o curea subțire în talie, fie poți lega lateralele în partea din față pentru un aspect mai uniform.

Prin simpla legare a celor mai lungi laturi ale eșarfei, o poți duce peste umeri pe partea din spatele capului sau pentru un aspect mai complet o poți răsuci pentru a crea aspectul unei bluze cu guler. Astfel te poți juca cu diferite moduri de prindere și poți lăsa la vedere sau ascunde diferite părți ale corpului. În plus, oricând simți că ți-e prea cald sau prea frig poți alege să o stilizezi altfel.

2. Eșarfa purtată ca accesoriu pentru păr

Eșarfa, ca accesoriu pentru păr, va fi una dintre tendințele accesoriilor anului, așa că e timpul să încerci diferite coafuri în care să o implici ca accesoriu de înfrumusețare. Poți obține un look feminin și foarte ușor de realizat dacă folosești o eșarfă lungă, dintr-un material lucios pe care să o prinzi peste elasticul de păr, sub formă de fundă.

În zilele cu bad hair day, poți opta pentru o eșarfă pătrată de dimensiuni mari, pe care să o îndoi pe diagonală și să o prinzi pe cap sub formă de bandană. La fel de trendy arată și o coadă împachetată, iar modul în care poți face asta este extrem de simplu. Folosește o eșarfă scurtă și subțire, împachetează-ti coada cu ea, et voilà încă o coafură ușoară și de efect.

3. Eșarfa purtată pe post de curea

Folosirea unei eșarfe pe post de curea este un mod creativ și unic de a adăuga culori și modele de primăvară ținutelor preferate. Pentru ținutele cu blugi, folosește o eșarfă exact așa cum ai face cu orice alta curea. Așeaz-o prin buclele centurii și leag-o în față pentru un aspect chic și pentru a da culoare îmbrăcămintei de zi cu zi.

Înfășurarea unei eșarfe în jurul unei fuste, care contrastează în culori, ca de exemplu o eșarfă galbenă și o fusta midi plisata albastră, creează o ținută complet diferită perfectă pentru un stil elegant de primăvară. Înfășoară eșarfă în jurul taliei și leag-o ușor în față, într-o parte. O altă variantă de prindere pentru aceeași ținută care să creeze un aspect complet diferit este prinderea eșarfei la spate. Această ținută ar fi perfectă pentru un brunch cu fetele sau pentru birou. Legarea eșarfei la spate adaugă o notă de rafinament acestui aspect modern.

4. Eșarfa ca accesoriu care dă un plus de culoare genții

Întrucât în acest sezon este vorba despre accesorii statement, o eșarfă colorată
este alegerea potrivită pentru a adăuga un plus de culoare genții tale. Cea mai buna parte este că poți face asta cu orice stil de geantă, indiferent că este vorba despre una de tip shopper, un rucsac sau o geantă casual.

În funcție de stilul genții poți încerca diferite moduri în care să prinzi eșarfă. Fie poți o poți înoda de mâner și să lași capetele libere pentru un plus de culoare și stil. Fie poți înfășură eșarfă în jurul mânerului genții, făcând-o să arate că și cum ar fi parte din geantă. Aceasta modalitate inteligentă de a adăuga culoare genții preferate te poate ajuta să creezi un aspect unic care să se potrivească ținutelor tale. De asemenea, poți să legi eșarfa în formă de fundă, iar dacă faci asta la un rucsac îi vei oferi un aspect stylish și distractiv.

5. Eșarfa folosită pe post de brățară

Poți folosi eșarfa pentru a-ți scoate în evidență o pereche de pantofi sau pentru a-i înfrumuseța. Alege o eșarfă scurtă și îngustă și printr-o la gleznă. Sau dacă modelul de încălțăminte are baretă care vine pe gleznă, poți face o fundă cu ajutorul esarfei chiar pe baretă.

Poți încerca diferite moduri de prindere – fundă, înfășurară de gleznă și înnodată în partea de sus sau prinsă pe încheietura mâinii pe post de brățară.

După cum observi, eșarfele pot fi purtate într-o varietate de moduri, nu doar la gât așa cum credeai sau cum te-ai obișnuit. Astfel, dacă vrei să îți conturezi o imagine feminină, unică și eleganță, vei avea nevoie de accesorii care să o pună în valoare, iar eșarfa potrivită este exact ceea ce ai nevoie. Pe Meli Melo găsești o mulțime de eșarfe din care poți alege pentru a-ți înfrumuseța look-ul și pentru a te face remarcată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *